Zwangerschapsyoga, Praktijk Estin, Den Bosch

Cursus Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga in Den Bosch, lesruimte Yoga oefeningen kunnen je leren met volledige aandacht bij jezelf te zijn. Hierdoor raken voelen, denken en doen steeds meer op elkaar afgestemd.

Het wezenlijke van yoga is dan ook: intuïtief leven vanuit je eigen gevoel en kracht. Niet gericht op prestatie, maar gewoon mogen ZIJN wie je BENT.

De zwangerschap is een proces dat zich ontwikkelt en openbaart. Het is een proces van overgave. De yoga is erop gericht het zwangerschapsproces bewust te beleven.
Door vertrouwen te krijgen in je eigen lichaam en kracht, in verbondenheid met je kind, leer je mee- in plaats van tegen te werken tijdens het baringsproces. Bevallen is openen en loslaten!

De zwangerschapsyoga bereidt je hierop voor door middel van gerichte oefeningen voor houding, beweging, ademhaling, concentratie en ontspanning.

Eerdere ervaring met yoga is niet nodig, wel de intentie om bij jezelf te willen komen/blijven. Zwangerschapsyoga kun je volgen vanaf de derde maand van de zwangerschap tot aan de bevalling.

In de laatste maand plannen we een individuele les samen met je partner, met praktische informatie rondom de bevalling.

Praktijk Estín Rosmalen T (073) 5219758 E tineke@praktijkestin.nl